PAARDENMASSAGE

HELEN JONES

Of je nu vooral wedstrijden of buiten rijdt, of plezier haalt uit het werken op de grond, je hebt vast gekozen voor de paardensport vanwege de band die je opbouwt met het paard.

Tijdens het werken met je paard kan je wel eens het idee hebben dat hij minder lekker in z’n lijf lijkt te zitten dan voorheen. Dat hij van nature misschien niet zo recht was als je gehoopt had. Dat een bepaalde oefening of rit hem spierpijn heeft opgeleverd of, erger nog, dat hij een blessure heeft opgelopen door een ongeplande beweging of overbelasting.

Door je paard regelmatig te laten masseren, kunnen wij er samen voor zorgen dat jouw maatje optimaal in zijn vel zit, ongeacht je doelen.

Met verschillende massagetechnieken zorg ik dat de spieren en fascia van je paard gezond blijven. Zo draag ik bij aan een betere houding en coördinatie, bewegingsvrijheid en souplesse. En doordat het lichaam optimaal kan bewegen, vermindert spanning en stress, en wordt de kans op blessures door overbelasting kleiner.
Ook is massage een zinvolle ondersteuning tijdens revalidatie, doordat de circulatie verbetert en pijn of ongemak vermindert.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk rustig op deze pagina wat mijn specialisme is of neem direct contact op!

Met aandacht en gevoel voor jouw paard

 

Maak nu een afspraak om samen te werken aan nog meer plezier, gezondheid en comfort voor jouw paard!

Waar ik mee kan helpen

Interactieve demo

Massage van jezelf

OVER HELEN

Ik ben Allround Masseur voor Paarden, Equine Myofascial Release Therapeut en Masterson Method® Certified Practitioner.

Aangesloten bij beroepsvereniging VPSN.

De voordelen

De tarieven

PARTNERS

PARTNERS

Previous slide
Next slide

Wat klanten over mij zeggen

Voor meer referenties